Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Arhivă

Anunț RAJA

Lista cu punctele de lucru la care RAJA SA Constanta intervine in domeniul public, in data de 04.10.2023:                      Bdul. Ferdinand nr.38-40(Fantasio) – conductă; Bdul. Tomis / Str. Dragoș Vodă – conductă; Str. Răchitași nr.95 – branșament; Mamaia – Restaurant Dacia – conductă; Str. Soveja nr.91, Bl. DR 26 -PT 174 – conductă; Str. Vulturului nr.8 - branșament; Str. Baba Novac – Kamsas – conductă; S. Canal – Str. Unirii nr. 114, Bl. U5B, Sc. B – reparare colector.

miercuri, 4 octombrie 2023

Mai mult
Anunț RAJA - Avarie la intersecția str. Unirii cu Ciprian Porumbescu

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul unei vane de legătură, de la intersecția str. Unirii cu Ciprian Porumbescu din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 04 octombrie 2023. Astfel, în intervalul orar 08.30 – 13.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Cașin, Unirii, Dragoslavelor, Pescarilor precum și cei arondați punctelor termice 33, 37, 38. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

miercuri, 4 octombrie 2023

Mai mult
CT BUS - Traseul liniei 3 circulă deviat pe str. Dumbrăveni, în Palazu Mare, spre Tomis Plus

Autobuzele liniei 3 circulă deviat pe str. Dumbrăveni în Palazu Mare spre Tomis Plus. Măsura a fost luată ca urmare a lucrărilor de asfaltare de pe sectorul cuprins între str. Dumbrăveni și str. Tineretului.

miercuri, 4 octombrie 2023

Mai mult
Intervenții rețea transport agent primar

Lucrări de reabilitare rețele termice ale TERMOFICARE Constanța, în domeniul public în data de 04.10.2023. click pentru vizualizare document

miercuri, 4 octombrie 2023

Mai mult
Începe asfaltarea pistelor de biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu ​

Echipele societății contractate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu vor interveni miercuri și joi cu utilaje pentru așternerea stratului de asfalt pe pistele de biciclete situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu, sensul de mers către stațiunea Mamaia.   Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea autovehiculelor pe prima bandă de circulație. Zona va fi monitorizată de echipaje din cadrul Direcției Generale Poliția Locală.   De asemenea, pentru ca lucrările să se deruleze fără incidente, rugăm constănțenii să nu calce pe asfaltul proaspăt turnat, pentru că în acest fel se distruge covorul asfaltic.  Lucrările sunt incluse în proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia (bulevardul 1 Decembrie 1918 și bulevardul Alexandru Lăpușneanu). Traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat.  În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații. 

marți, 3 octombrie 2023

Mai mult
Mai multă siguranță pentru pietoni

Două zone intens circulate din cartierul Universitate, cu risc crescut de accidente rutiere, au fost resistematizate de Primăria Constanța, prin SC Confort Urban, în urma solicitărilor primite de la cetățeni. O nouă trecere de pietoni prevăzută cu scuar a fost amenajată pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 311, în zona intersecției cu strada Opalului. Pentru siguranța participanților la trafic, a fost construit un scuar median cu ajutorul unor borduri care delimitează și protejează suprafața pietonală, iar ca măsură suplimentară au fost montate garduri metalice pe marginea trotuarelor. În zona axului drumului a fost amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. Au fost aplicate marcajele transversale bicolore și s-au amplasat indicatoarele rutiere precum și sistemul de semnalizare luminoasă pe timp de noapte sau când condițiile meteorologice sunt severe. Semnalizarea trecerii de pietoni a fost proiectată și realizată  pentru a le oferi participanților la trafic condiții de deplasare în siguranță întrucât alimentarea sistemului de semnalizare se face cu ajutorul panourilor solare și a acumulatorilor de stocare a energiei. Tot pe bulevardul Aurel Vlaicu, a fost reconfigurată trecerea de pietoni situată la intersecția cu strada Topazului. Aceasta a fost transformată în trecere de pietoni cu scuar median, protejată cu garduri metalice. De asemenea, a fost luată măsura limitării vitezei de deplasare a autovehiculelor ce tranzitează bulevardul Aurel Vlaicu, între bulevardul Tomis și strada Dispensarului, de la 70 de km/oră la 50 km/oră. Măsurile au fost adoptate în cadrul Comisiei de Circulatie, fiind avizate favorabil de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.  Facem apel către conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!

marți, 3 octombrie 2023

Mai mult
Anunț Orange

Intervenție în regim de avarie, pentru 03.10.2023, interval orar 12.45 – 16.30. click pentru vizualizare document

marți, 3 octombrie 2023

Mai mult
Mobiler urban nou în Constanța!

Prezența coșurilor de gunoi în toate cartierele municipiului este, cu siguranță, esențială în păstrarea curățeniei orașului. Acesta este motivul pentru care Primăria Municipiului Constanța a continuat să monteze și în această săptămână coșuri noi de gunoi. Au fost amplasate peste 100 de coșuri pe bdul Tomis, str. Adamclisi, str. Mircea cel Bătrân, bdul Mamaia, str. Primăverii, str. Dezrobirii, str. Soveja, str. Liliacului. S-au montat inclusiv coșuri pentru colectarea selectivă. Vă rugăm să le folosiți cu încredere! De asemenea, vă reamintim că în coșulețele stradale se depun deșeuri de mici dimensiuni, nicidecum saci plini. Gunoiul menajer se aruncă la platformele de colectare a deșeurilor care se află în fiecare cartier al orașului. Un alt element esențial al peisajului urban îl reprezintă băncile de odihnă. Echipele au acționat zilele acestea pe strada Liliacului, din KM 4-5, unde au montat 13 bănci. Facem un apel către toți locuitorii orașului să păstreze în bune condiții piesele montate. Vă rugăm să nu asistați impasibili la actele de vandalism și să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. – DIRECȚIA GENERALĂ POLIȚIA LOCALĂ.  

marți, 3 octombrie 2023

Mai mult
CT BUS - circulația autobuzelor de pe liniile 5-40, 2-43, 43C și 43M, deviată din cauza unui incendiu

Update:  TRASEUL LINIILOR 5-40, 2-43, 43C și 43M A REVENIT LA NORMAL Autobuzele liniilor 5-40, 2-43, 43C și 43M circulă deviat de la Capitol pe bd. Tomis. Pompierii intervin la un incendiu pe str. Răscoalei 1907 și circulația este blocată pe această arteră.

marți, 3 octombrie 2023

Mai mult
Anunț RAJA

Situația lucrărilor de refacere a tramei stradale în urma intervențiilor RAJA S.A., în Municipiul Constanța.  click pentru vizualizare document

marți, 3 octombrie 2023

Mai mult
<< > >>
Număr de itemi pe pagină