Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Arhivă

O nouă ședință ordinară a Consiliului local al municipiului Constanța

În conformitate cu prevederile art. 133 alin. (1), art. 134 alin. (1) lit. a) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, se convoacă Consiliul local al municipiului Constanța în ședință ordinară, vineri, 29 octombrie 2021, ora 14:00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. click pentru vizualizare proiectul ordinii de zi

vineri, 22 octombrie 2021

Mai mult
Actualizarea paginii de anunțuri achiziții publice și finanțări nerambursabile 2021

Persoanele interesate pot consulta lista actualizată de anunțuri achiziții publice și finanțări nerambursabile 2021 pe pagina web a Primăriei Municipiului Constanța - poziția 79. click pentru vizualizare

vineri, 22 octombrie 2021

Mai mult
Crește capacitatea de vaccinare de la Pavilionul Expozițional

Datorită faptului că în municipiul Constanța, în ultima perioadă, a crescut accelerat ritmul de vaccinare și pentru a evita aglomerarea, cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța, cel amenajat la Pavilionul Expozițional, și-a mărit capacitatea de imunizare. De astăzi, sunt funcționale 18 fluxuri de vaccinare. Imunizarea se poate realiza cu toate tipurile de vaccin. Centrul este deschis zilnic, între orele 08:00-20:00, inclusiv sâmbăta și duminica. În paralel, echipa mobilă acționează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile. Tot pentru a veni în sprijinul celor care doresc să se vaccineze, a fost modificat și programul centrului de vaccinare deschis de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, la City Park Mall. De mâine, centrul va funcționa zilnic, în intervalul orar 10:00 – 20:00. Acest centru va  rămâne deschis până pe 31 octombrie. Oricine dorește se poate vaccina fără programare cu Pfizer-BioNTech sau Johnson& Johnson. Toate persoanele care doresc să se imunizeze trebuie doar să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate / pașaport). Nu uitați! Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19. Împreună învingem pandemia!

vineri, 22 octombrie 2021

Mai mult
Anunț RAJA - Avarie pe bd. Al. Lăpușneanu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe bd. Alexandru Lăpușneanu (bl. LE 36) din municipiul Constanța, RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 22 octombrie 2021, în intervalul orar 13.30 – 16.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bd. Alexandru Lăpușneanu, tronsonul delimitat de str. Secerișului și Ciocârliei, precum și cei arondați punctului termic 101. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

vineri, 22 octombrie 2021

Mai mult
Centralizatorul lucrărilor de intervenție în domeniul public

Persoanele interesate pot consulta lista actualizată a centralizatorului lucrărilor de intervenție în domeniul public pe pagina web a Primăriei Municipiului Constanța.  click pentru vizualizare document

vineri, 22 octombrie 2021

Mai mult
Harta siturilor arheologice din Dobrogea a intrat în restaurare

Obiectiv de referință a orașului nostru, Harta siturilor arheologice din Dobrogea, amplasată pe calcanul clădirii Curții de Conturi Constanța, a intrat în restaurare.   Artiști plastici restauratori și experți în domeniu, atestați de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național, au început de ieri lucrările de punere în valoare, respectiv completare, fixare, refacere, curățare și toaletare ale părților componente ale hărții. Având o suprafață de 261 mp, harta siturilor arheologice prezintă ruinele așezărilor dacice,  ale orașelor și cetăților grecești sau romane care sunt marcate cu vechile denumiri, iar placa de marmură alăturată oferă denumirile actuale și distanțele în kilometri raportate la municipiul Constanța. Harta va fi refăcută păstrându-se materialele și tehnicile de punere în operă. Lucrările de recondiționare ale hărții sunt realizate în cadrul unui contract încheiat de Primăria Constanța prin care sunt reamplasate, restaurate și puse în valoare 25 de obiective de artă - statui și monumente istorice amplasate în municipiul Constanța.

vineri, 22 octombrie 2021

Mai mult
Plata abonamentului anual de parcare pentru Zona 2 se poate efectua online

Abonamentul anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată, în Zona 2 a municipiului Constanța poate fi achitat online, accesând https://etax.spit-ct.ro/Autentificare.aspx#plataTaxaParcareAnuala. Astfel, prin simpla introducere a datelor de identificare în funcție de tipul persoanei (fizică/fizică autorizată/juridică) și numărul de înmatriculare al autoturismului, solicitantul poate obține dovada plății pe e-mail, rapid și în siguranță. Cuantumul abonamentului este în sumă de 199 de lei/an și permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2, fără plata vreunei taxe/tarif, atât riveranilor persoane fizice din Zona 2, care nu dețin locuri de parcare proprii în zona de reședință, cât și riveranilor persoane fizice autorizate, respectiv persoane juridice din Zona 2, ce dețin în proprietate sau în folosință spații destinate și utilizate legal pentru activități economice-profesionale și care nu dețin locuri de parcare proprii. Mai multe informații privind Regulamentul de organizare și funcționare al parcărilor publice din municipiul Constanța, aprobat prin HCL nr. 123/2021, pot fi obținute accesând www.spit-ct.ro, secțiunea servicii e-Tax online – Plată abonament parcare anuală Zona 2.

vineri, 22 octombrie 2021

Mai mult
SC CONFORT URBAN SRL angajează

Sunt disponibile următoarele posturi: - operator/mecanic utilaj (buldoexcavator și încărcător frontal); - muncitori calificați (pavator, bordurar, zidar/pietrar, mozaicar, dulgher, fierar-betonist) în cadrul șantierului de reparații, întreținere tramă stradală Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiții: - să fie absolvenţi de studii medii, generale (după caz) şi să deţină diplomă/certificat de calificare în domeniu; - pentru postul de operator/mecanic utilaj (buldoexcavator și încărcător) condiții suplimentare: permis de conducere cat. B, C (profesionist); - constituie avantaj experiența anterioară pe un post similar. Candidatul va depune un dosar care va cuprinde următoarele documente: Diplome/Certificatele de pregătire profesională (copii conforme cu originalul); Actul de identitate (copie conformă cu originalul); CV (în original); Adeverința medicală (în original) Dosarele se depun la sediul societății din Constanța, str. Vârful cu dor nr. 10, Biroul Resurse Umane. Relații la telefon 0241/672299, tasta 7.

vineri, 22 octombrie 2021

Mai mult
Anunț RAJA

Lista cu punctele de lucru la care S.C. RAJA S.A. Constanța intervine în domeniul public, în data de 22.10.2021: - Str. Griviței / Str. Atelierelor - conductă; - Str. Traian - Restaurant Colonadelor - cămin vane; - Str. Răscoalei / Bdul. Ferdinand - cămin vane; -  Aleea Cameliei nr. 2 bl. L3 - conductă; - Palazu Mare - Str. Prelungirea Viilor nr. 3 / Str. Sentinelei - branșament; - Bdul. Tomis Bl. T5 - conductă; - Bdul. I.C.Brătianu nr. 50 bl. A5 - conductă - Sos. Mangaliei nr. 100 - conductă; - Secția Canal: - Bdul. Aurel Vlaicu / Str. Ștefaniță Vodă - conductă refulare; - Str. Brizei intrare Port Constanța, Poarta 6 - colector pluvial U2; - Str. Petru Vulcan nr. 79 / Str. Ion Adam - branșament; - Str. Badea Cârțan bl. BC 10 - BC 11 - colector pluvial U2.

vineri, 22 octombrie 2021

Mai mult
Avarie pe strada Ion Roată din municipiul Constanța

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Ion Roată din municipiul Constanţa, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 22 octombrie 2021, în intervalul orar 09.00 – 13.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Ion Roată, Dezrobirii, Baba Novac, Poporului precum și cei de pe străzile adiacente. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

vineri, 22 octombrie 2021

Mai mult
<< > >>
Număr de itemi pe pagină