Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Arhivă

Parc cu mesteceni, în amintirea celor dragi, la Constanța

Proiectul „Plantați în amintire”, demarat la inițiativa Asociației „Zi de Bine” a ajuns la Constanța. 75 de mesteceni și un ginkgo biloba, denumit și arborele vieții, au fost plantați pe aleea Alexandru Gherghel din cartierul Compozitorilor pe un teren viran, în memoria unor persoane dragi, trecute în eternitate. Arborii „spun” poveștile celor plecați dintre noi, prin vocea celor care au rămas să-i poarte în suflet. Parcul se întinde pe o suprafață de aproximativ de 3000 mp. Terenul a fost pregătit pentru amenajare de echipele municipalității. Locuitorii orașului se vor bucura de un loc special amenajat pentru relaxare, cu alei de acces și mobilier urban nou. Fiecare arbore plantat va avea atașat un cod QR care va duce către povestea de viață. Până în prezent, 45 de arbori au fost adoptați de constănțeni. Cei care doresc să planteze arbori în memoria celor dragi trebuie să intre pe site-ul proiectului www.plantatiinamintire.ro și să urmeze pașii indicați.

joi, 23 martie 2023

Mai mult
Întreruperi E-distribuție programate în județul Constanța, perioada 27 martie - 02 aprilie 2023

click pentru vizualizare document

joi, 23 martie 2023

Mai mult
Anunț RAJA

Echipele RAJA  intervin astăzi – 23 martie 2023, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de la intersecția str. Soveja cu Barbu Ștefănescu Delavrancea din municipiul Constanța. În vederea executării acestor lucrări, se sistează furnizarea apei potabile consumatorilor de pe strada Soveja – tronsonul delimitat de str. Baba Novac și Ștefăniță Vodă, cu străzile adiacente, precum și celor arondați punctelor termice din zonă, în intervalul orar 12.30 – 16.00. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

joi, 23 martie 2023

Mai mult
Se reabilitează carosabilul pe strada Eroilor. Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil!

Echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Eroilor, tronsonul cuprins între strada Mihai Eminescu și strada A. S. Pușkin. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat parțial astăzi, până la ora 16:00. Vineri, 24 martie și sâmbătă, 25 martie, va continua procesul de decopertare a carosabilului și vor fi instituite restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00- 16:00. În etapa premergătoare asfaltării carosabilului, se vor reconstrui trotuarele cu dale moderne, vor fi amenajate casetele pentru spații verzi și vor fi plantați arbori. De asemenea, după operațiunile de frezare a carosabilului si de refacere a trotuarelor, când vremea ne va permite, reabilităm carosabilul cu un nou strat de uzură. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.  De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări. 

joi, 23 martie 2023

Mai mult
Intervenții rețea transport agent primar

Lucrări de reabilitare rețele termice ale TERMOFICARE Constanța, în domeniul public în data de 23.03.2023. click pentru vizualizare document

joi, 23 martie 2023

Mai mult
Anunț RAJA

Lista cu punctele de lucru la care RAJA S.A. Constanta intervine în domeniul public, în data de 23.03.2023: B-dul Tomis bl.TS6 – conductă; B-dul Mamaia nr.284 – Horeca – conductă; Str. Belvedere nr.4 – conductă; Str. Crinului nr.62 – branșament; Str. Nicolae Dumitrescu/str. Cumpenei – conductă; Str. Celulozei nr.6 - conductă; Str. Vârful cu Dor Fn – conductă; Mamaia: - Radio Constanta - branșament; Secția Canal: - str. Sos. Mangaliei – Zona Veterani vis-à-vis Brico Depot  – reparare colector menajer;  

joi, 23 martie 2023

Mai mult
Anunț RAJA

Pentru executarea unor lucrări de „Realizare cămine şi instalația mecano hidraulică pentru modernizare şi sectorizare pe rețelele de distribuție apă-LOTJ, LOT2, LOT3" de pe Str.Viorelelor-Liceul Lucian Blaga, RAJA SA întrerupe furnizarea apei în ziua de JOI 30.03.2023 între orele 08:30-18:00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii: Din Cartier Poarta 6 Arondaţi PT 185, PT 186 şi PT 187.

miercuri, 22 martie 2023

Mai mult
Anunț RAJA

Pentru executarea unor lucrări de „Realizare cămine şi instalaţia mecano hidraulică pentru modernizare şi sectorizare pe reţelele de distribuţie apă-LOT1, LOT2, LOT3" de pe Str.Viforului/Bdul.1 Mai, RAJA SA întrerupe furnizarea apei în  ziu a de MIERCURI 29.03.2023 între orele 08:30-18:00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii: Spitalul Universitar CFR-Bdul.1 Mai nr.5-7- Constanta; Telefon 024 I 485 350 , Fax 0241 583 713 Email spunivcf_cta@yahoo.com, spunivcf_cta@hotmaiI.corn Website www.spitalcfconstanta. ro Din perimetrul delimitat de: Str.Viforului-Bdul.1 Mai-Prel.Traian-Zona BCR; Arondaţi PT 181.

miercuri, 22 martie 2023

Mai mult
Anunț RAJA

Pentru executarea unor lucrări de ,,Realizare cămine şi instalaţia mecano hidraulică pentru modernizare şi sectorizare pe reţelele de distribuţie apă-LOT1, LOT2, LOT3" de pe Str.Baba Novac/Str.Alexandru Alexandridi, RAJA SA întrerupe furnizarea apei în ziua de MIERCURI 29.03.2023 între orele 08:30-18:00. Vor fi afectați de lipa apei consumatorii Din Cartierul Baba Novac; Perimetrul delimitat de: Str.Baba Novac - Str.Soveja - Str.Izvor - Str.Dionisie cel Mic - Aleea Venus - Str.Bogdan Vasile - Str.Baba Novac.

miercuri, 22 martie 2023

Mai mult
Anunț RAJA

Situația lucrărilor de refacere a tramei stradale în urma intervențiilor RAJA S.A., în Municipiul Constanța.  click pentru vizualizare document

miercuri, 22 martie 2023

Mai mult
<< > >>
Număr de itemi pe pagină