Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Activități menite să aducă bucurie și atmosferă festivă rezidenților Căminului pentru Persoane Vârstnice.

joi, 18 aprilie 2024

Inapoi
1 (1)

În vederea pregătirii sărbătorilor pascale, reprezentanții Căminului pentru Persoane Vârstnice din cadrul DGAS Constanța desfășoară o serie de activități menite să aducă bucurie și atmosferă festivă rezidenților săi.

 

În primul rând, în aceste zile a fost organizată o amplă campanie de curățenie, cu scopul asigurării unui mediu curat și plăcut pentru toți rezidenții căminului. Eforturile personalului de specialitate sunt îndreptate către crearea unui spațiu confortabil și sigur, în care aceștia să se simtă ca acasă.

 

În plus, în cadrul căminului au avut loc și o serie de activități creative pentru realizarea unor obiecte decorative cu tematică pascală. Persoanele în vârstă au avut oportunitatea să-și exprime creativitatea și să lucreze împreună pentru a crea decorațiuni unice și pline de farmec. De la ouă vopsite, felicitări și coșulețe împletite, până la figurine și aranjamente florale deosebite, fiecare obiect confecționat poartă amprenta pasiunii și dedicării lor.

 

Aceste activități nu numai că le aduc bucurie și încântare, dar și promovează interacțiunea socială și stimulează imaginația și abilitățile artistice ale rezidenților. Este o modalitate minunată de a construi o comunitate mică și de a împărtăși spiritul sărbătorilor pascale într-un mod special și memorabil.

 

Suntem mândri să oferim un mediu în care fiecare om în parte se simte valorizat și încurajat să participe la astfel de activități. Ne angajăm să continuăm să cultivăm un mediu plin de bucurie și sărbătoare pentru toți locuitorii noștri, în timp ce ne pregătim să celebrăm Învierea Domnului.