Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Bumpy a fost adoptat! ​

joi, 5 octombrie 2023

Inapoi
1

În cursul zilei de 04 octombrie 2023, la puțin timp după ce am prezentat pe pagina de facebook că vrem să marcăm împreună Ziua Internațională a Animalelor, o familie a decis să adopte un cățel aflat în grija municipalității. Oamenii au sunat la adăpost pentru a solicita detalii și condiții privind adopția. În câteva minute, stăpânii au ajuns la adăpost, unde au încheiat formalitățile. Bumpy a plecat cu noua sa familie bucuros și nerăbdător să-si cunoască noua casă. 

Astăzi, am primit poze din căminul cățelușului nostru, care s-a integrat perfect în prima lui casă și familie adevărată. 

Vă mulțumim că ne-ați sprijinit în demersurile noastre de a găsi un cămin acestui cățel și vă invităm să fiți alături în continuare de campania “Adoptă un cățel!”  Este nevoie de implicarea și sprijinul dumneavoastră. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună. Nu uitați că în acest moment sunt sute de căței care au nevoie de o familie și mulți oameni care au nevoie de dragoste.  

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate.  

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.