Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus

miercuri, 10 aprilie 2024

Inapoi
1 (4)

După ce ieri carosabilul a fost reabilitat pe strada Lyon, echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de frezare și asfaltare pe strada Bratislava, porțiunea cuprinsă între strada Krakovia și strada Lyon și pe strada Krakovia, porțiunea cuprinsă între străzile Bratislava și Napoli. Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier este restricționat total, pe sectoarele de drum pe care se intervine, în intervalul orar 08:00-16:00.

Lucrările de asfaltare vor continua mâine pe strada Bratislava, tronsonul delimitat de strada Krakovia și strada Budapesta. Se vor institui aceleași restricții de trafic rutier, între orele 08:00-16:00.

Programul de investiții în infrastructura rutieră din cartierul Tomis Plus cuprinde următoarele străzi: Napoli, Budapesta, Barcelona, Milano, Varșovia, Torino, Praga, Bratislava, Viena, Lyon, Brest, Krakovia, Monaco, Londra, Lisabona și Oslo.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.