Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Mobiler urban nou în Constanța!

marți, 3 octombrie 2023

Inapoi
mic

Prezența coșurilor de gunoi în toate cartierele municipiului este, cu siguranță, esențială în păstrarea curățeniei orașului. Acesta este motivul pentru care Primăria Municipiului Constanța a continuat să monteze și în această săptămână coșuri noi de gunoi.

Au fost amplasate peste 100 de coșuri pe bdul Tomis, str. Adamclisi, str. Mircea cel Bătrân, bdul Mamaia, str. Primăverii, str. Dezrobirii, str. Soveja, str. Liliacului. S-au montat inclusiv coșuri pentru colectarea selectivă. Vă rugăm să le folosiți cu încredere!

De asemenea, vă reamintim că în coșulețele stradale se depun deșeuri de mici dimensiuni, nicidecum saci plini. Gunoiul menajer se aruncă la platformele de colectare a deșeurilor care se află în fiecare cartier al orașului.

Un alt element esențial al peisajului urban îl reprezintă băncile de odihnă. Echipele au acționat zilele acestea pe strada Liliacului, din KM 4-5, unde au montat 13 bănci.

Facem un apel către toți locuitorii orașului să păstreze în bune condiții piesele montate.

Vă rugăm să nu asistați impasibili la actele de vandalism și să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. – DIRECȚIA GENERALĂ POLIȚIA LOCALĂ.