Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța, în consultare publică

marți, 29 noiembrie 2022

Inapoi
1

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința publică, în conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr.427/2017 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 29.11.2022, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare:

- pe site-ul instituției www.primaria-constanța.ro, la secțiunea “De interes public – Transparență Decizională pe Legea 52/2003 – informare și consultare publică”.

Până la data de 12.12.2022 se pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr.427/2017 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța supus transparenței decizionale. Propunerile, sugestiile sau opiniile se vor transmite în scris, utilizând serviciile CN Poșta Română, la sediul Primăriei municipiului Constanța situat pe bd. Tomis, nr. 51, sau prin mijloace electronice la adresa de e-mail  agenti.economici@primaria-constanta.ro.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/488136 sau 0241/488192.

Materialele transmise vor purta mențiunea Recomandare la Proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea H.C.L./427/2017 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța.