Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Anunț licitație publică deschisă în scopul închirierii de amplasamente în Constanța, în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada sezonului estival 2017

joi, 20 aprilie 2017

Inapoi

 În data de 15.05.2017, ora 12:00, la sediul din bd. Tomis nr. 51, Primăria Municipiului Constanţa va organiza  licitaţia publică deschisă în scopul închirierii de amplasamente în Constanța, în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada  sezonului  estival 2017,  pentru:
- producere și comercializare înghetata (utilaj specializat – vehicul);
- producere și comercializare sucuri naturale/sandwich-uri sau pop-corn/vată de zahăr (utilaj specializat – vehicul/aparat);
- închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi);
- comercializare înghetata (tonetă). 

 Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată. Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Preţul minim de pornire al licitației publice deschisă, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației cât și zonele cu numărul de amplasamente, sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfãșurarea procedurii de inchiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate.
Perioada sezonului estival 2017 este de 90 de zile. Documentele licitaţiei se pot procura începand cu data de 24.04.2017, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II,  biroul nr. 3.  Data limită pentru depunerea ofertelor este 04.05.2017, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall,  bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II,  biroul nr. 3.  Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall,  bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II,  biroul nr. 3. Anunțul publicitar pentru amplasamentele rămase neadjudecate și care urmează sa fie scoase din nou la licitație, se va afișa la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II,  biroul nr. 3.