Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Sprijin și susținere pentru cetățenii ucraineni!

joi, 7 aprilie 2022

Inapoi
donatii (5)

De mai bine de o lună, constănțenii și-au deschis brațele și au oferit ajutor necondiționat cetățenilor ucraineni care și-au părăsit casele și au fugit din calea războiului. La Pavilionul Expozițional, au găsit mereu lucrurile de care au nevoie: alimente, produse de igienă, haine și chiar jucării pentru cei mici.

Dar nevoile lor sunt în continuă creștere iar resursele încep să se termine. Dacă puteți să mai ajutați, vă rugăm să o faceți în continuare.

De luni, 11 aprilie 2022, programul de primire a donațiilor la Pavilionul Expozițional va fi următorul:

Luni, miercuri, vineri, sâmbătă, duminică: 09:00-13:00

Marți, joi: 14:00 -18:00.

De asemenea, în perioada Sărbătorilor Pascale, activitatea de primire a donațiilor va fi suspendată. Toți oamenii inimoși care și-au dedicat timpul și energia ajutorării semenilor merită o pauză. Atât voluntarii Crucii Roșii, cât și angajații Direcției Generale de Asistență Socială au fost zilnic la datorie încă de la sfârșitul lunii februarie. 

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.

0737.552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

Campania de colectare este organizată de Crucea Roșie Constanța, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța.