Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Primăria Municipiului Constanța a scos zeci de utilaje de deszăpezire pe străzile din oraș imediat ce stratul de zăpadă a început să se depună

marți, 1 decembrie 2020

Inapoi
deszapezire

Sărărițele au împrăștiat material antiderapant pe străzi și bulevarde, iar autospecialele cu lamă intervin acolo unde este cazul. De asemenea, la solicitarea domnului viceprimar Ionuț Rusu, frezele de mici dimensiuni au acționat pentru degajarea zăpezii în stațiile de autobuz și trecerile de pietoni. Astfel, la această oră traficul se desfășoară în condiții normale în tot orașul.

Facem apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă.

13 persoane fără adăpost (femei și bărbați) au fost aduse la Centrul pentru oamenii străzii „Sfânta Filofteia“, situat la etajul I al Complexului comercial „Doi Cocoși”. Acolo beneficiază de condiții civilizate, căldură, apă caldă și mâncare. Locuitorii orașului care identifică pe stradă persoane fără adăpost, sunt rugați să sune la 112 pentru ca aceștia să fie preluați și transportați în centrul special amenajat.

Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență - 0737552271.