Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Încep lucrările de recondiționare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor

luni, 15 aprilie 2024

Inapoi
1 (2)

De marți noapte, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje de decopertare a  carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, pe sensul de mers spre Delfinariu. Lucrările vor continua toată săptămâna, astfel încât circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, în perioada 16.04.2024-19.04.2024, în intervalul orar 21:00-06:00, doar pe sensul de mers dinspre strada Ion Rațiu spre Delfinariu.

Lucrările se vor desfășura noaptea, pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei.

Ca alternativă, recomandăm conducătorilor auto  care vin dinspre strada Ion Rațiu către strada Zorelelor să efectueze virajul la dreapta, pe strada Ion Rațiu, apoi la stânga, pe strada Unirii.

În timpul zilei, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casetele pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă.

A fost reconfigurat și scuarul median, urmând să se construiască și pistele pentru biciclete.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.