Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Acțiune tematică pentru respectarea normelor de conviețiuire socială

joi, 5 octombrie 2023

Inapoi
4

Polițiștii locali acționează permanent pentru prevenirea și combaterea încălcării tuturor normelor de conviețuire socială, dar și pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza municipiului Constanța. Ne place să avem un oraș curat, dar pentru aceasta trebuie să respectăm câteva reguli.

Numai în cursul zilei de ieri, 04 octombrie 2023, oamenii legii  au verificat mai multe zone din municipiul Constanța și au legitimat 255 de persoane,  iar în urma controalelor efectuate au fost aplicate 185 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 64.950 lei.

Cele mai multe dintre acestea, 98 la număr, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, aruncarea de ambalaje, hârtii, resturi de țigări pe domeniul public. Au mai fost aplicate sancțiuni numeroase pentru lipsa titlului de călătorie valabil, depozitarea de bunuri pe domeniul public, consum de alcool pe domeniul public, dar și  pentru apelarea, în mod repetat, la mila publicului.

Dacă vrem să ne mândrim cu un oraș civilzat vă rugăm să nu dați curs persoanelor care apelează la mila publicului și să ne semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Activități similare pentru menținerea unui climat public civilizat și în siguranță se vor derula în mod constant.

Acțiunea de ieri s-a desfășurat în colaborare cu lucrătorii Secției 2 Poliție, Secției 4 Poliție, Secției 5 Poliție, precum și cu cei de la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța.