Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Arhivă Evenimente

Cupa României la fotbal

Stadionul Gheorghe Hagi va găzdui miercuri, 10 februarie, de la ora 14:30, meciul dintre  FC Farul Constanța și FC Chindia Târgoviște.

miercuri, 10 februarie 2021

Mai mult
Celebrarea Zilei Culturii Naționale în Constanța. “Peninsula culturală, peninsula misterioasă”-15 ianuarie 2021

Program comun de acțiuni al Primăriei municipiului Constanța în colaborare cu Teatrul de Stat Constanța Depunere de coroane de flori la monumentul lui Mihai Eminescu de pe faleza orașului și la statuia lui Ovidius din Piața Ovidiu. 10.00-12.00: Dezbatere tematică online “Strategia Culturală a municipiului Constanța. Kilometrul zero”, organizată de Primăria Municipiului Constanța. Notă: Cu acest eveniment va debuta demersul instituțional de elaborare a Strategiei Culturale a municipiului Constanța 2021-2031. Dezbaterea este destinată prioritar reprezentanților instituțiilor publice de cultură din municipiu și județ. La eveniment participă și experți în management cultural implicați în elaborarea Strategiilor culturale ale altor municipii din România (Timișoara, Cluj-Napoca).   Expoziția temporară „Satul copilăriei” (15-31 ianuarie) dedicată Zilei Culturii Naționale, la Muzeul de Artă Populară. Notă: Expoziția propune reconstituirea imaginii satului tradițional pornind de la versurile poetului Mihai Eminescu și de la „Amintirile” lui Ion Creangă și cuprinde obiecte din patrimoniul muzeului: elemente componente ale interiorului țărănesc, obiecte de ceramică și lemn de uz gospodăresc și pastoral, de industrie casnică textilă, jucării din ceramică. Expoziția este însoțită de imagini alb-negru ale satului tradițional, versuri și fragmente de proză din creația celor doi mari clasici: Mihai Eminescu și Ion Creangă. Vizitarea gratuită a Muzeului de Artă Populară pe parcursul întregii zile. Promovarea conceptului “Peninsula culturală” – Peninsula Tomis ca spațiu paradigmatic al istoriei și culturii orașului Constanța: prezentarea volumului “Peninsula misterioasă. Incursiune în istoriile Constanței”, autor Doina Păuleanu, Editura Monitorul Oficial, București, 2019, la Emisiunea “Semn de carte”. Debutul proiectului “CULTură vs. COOLtură” (15-24 ianuarie), derulat în parteneriat cu Teatrul de Stat Constanța. 18.00: Acțiuni conexe proiectului “Flacăra Culturii” al Ministerului Culturii, cu implicarea Muzeului de Artă Populară din Constanța, a Teatrului de Stat Constanța și a altor instituții publice de cultură din municipiu (Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Biblioteca Județeană “Ioan N. Roman” Constanța) – luminarea clădirilor, declarații de presă, mesaje de salut în mediul online etc.      

vineri, 15 ianuarie 2021

Mai mult
Liga Națională de Baschet Feminin - Etapa a X-a

Sala Sporturilor din Constanța va găzdui sâmbătă, 09 ianuarie, de la ora 16:30, derby-ul dintre FCC Baschet Arad și Phoenix CSU Simona Halep.

sâmbătă, 9 ianuarie 2021

Mai mult
Baschetul feminin revine în Sala Sporturilor din Constanța

Meciurile pe care Phoenix CSU Simona Halep Constanța ar fi trebuit să le dispute în acest weekend, contra lui FCC Baschet Arad și CS Universitatea Cluj Napoca, vor fi reprogramate la o dată ulterioară, pe care o va anunța Federația Româna de Baschet, și într-o altă locație, stabilită tot de către FR Baschet. Echipa de baschet feminin nu va putea să participe la acest turneu și să profite de avantajul terenului propriu din cauza problemelor medicale cu care se confruntă câteva dintre jucătoarele sale. În aceste condiții, în cadrul turneului se vor desfășura doar două partide. Program: CS Universitatea Cluj Napoca – CSM Alexandria, sâmbătă, 09 ianuarie, ora 16:30 CSM Alexandria – FCC Baschet Arad, duminică, 10 ianuarie, ora 12:00

sâmbătă, 9 ianuarie 2021

Mai mult
Turneul IV al Ligii Naționale de Baschet Masculin

Gladiatorii din Tomis vor disputa două meciuri în două zile la Voluntari, în Sala „Gabriela Szabo”. Turneul va fi deschis de meciul BC Athletic Neptun Constanța - SCM Timișoara, miercuri, 6 ianuarie de la ora 16:30 iar în următoarea zi CSM Oradea - BC Athletic Neptun Constanța de la ora 17:15. Ambele meciuri vor fi transmise în direct pe Digi Sport 3 cât și pe FRB TV. Meciul de pe 7 Ianuarie, CSM Oradea - BC Athletic Neptun Constanța va fi transmis atât pe Digi Sport 3, FRB TV cât și pe Look Sport 1.

miercuri, 6 ianuarie 2021

Mai mult
„Există Crăciun și în pandemie!”

Haideți să ne votăm favoritul! Dați like fotografiei în care apare decorul preferat! Agenții economici care au dorit să aducă magia Crăciunului în orașul de la malul mării și au imbrăcat în straie de sărbătoare mai multe zone din Constanța sunt următorii: S.C. LUXTEN LIGHTING COMPANY S.A. a împodobit bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Suceava și Lupoaică și bulevardul Al. Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Tomis. Tot Luxten a creat un decor de sărbătoare și în parcul de la Casa de Cultură, precum și în mai multe sensuri giratorii din oraș. SOLID HOUSE a împodobit o zonă din parcul din Tomis II. MCF CONSTRUCT 2000 SRL a împodobit intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, precum și zona din fața Școlii de înot Gheorghe Oancea SC METCHIM TRADE S.R.L a împodobit o zonă din Parcul Tăbăcărie CHIMPEX SA și AMEROPA GRAINS SA au împodobit o zonă din parcul din fața Teatrului „Oleg Danovski” RAJA a împodobit zona verde situată la intersecția străzii Caraiman cu bulevardul 1 Mai GRANVIA MARINA a împodobit o zonă din Parcul Arheologic S.C. ORIENT CERAMIC a împodobit intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu IFN GARANTI GROUP CREDITE a împodobit o zonă din parcul de la Dacia SC MATEI TAKEAWAY SRL a împodobit zona aflată la intersecția bulevardelor IC Brătianu și 1 Decembrie 1918 TOMIS S.A. a împodobit o zonă din fața magazinului Tomis FEDERAȚIA ORGANIZAȚIILOR NEGUVERNAMENTALE DE TINERET DIN CONSTANȚA a împodobit o zonă din parcarea de la Poarta I Până pe 31 decembrie 2020, puteți să vă alegeți decorul favorit. Va câștiga agentul economic a cărui fotografie a strâns cele mai multe like-uri. Primăria Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au creat decoruri de poveste în aceste zone din oraș - lumini, culoare și ornamente vesele pentru toți constănțenii. Sărbători fericite!

vineri, 25 decembrie 2020

Mai mult
Constanța găzduiește pentru prima dată un turneu din Liga Națională de Baschet Masculin

Marți și miercuri, 22-23 decembrie, Constanța organizează în premieră un turneu din Liga Națională de Baschet Masculin, unul în care se vor întâlni patru echipe: BC Athletic Neptun Constanța, CSO Voluntari, CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani 2007.   Câte două meciuri sunt programate în cele două zile de turneu acestea urmând a fi transmise atât pe canalul de YouYube al Federației Române de Baschet cât și pe TV.  

marți, 22 decembrie 2020

Mai mult
ACS KSE Târgu Secuiesc vs. Phoenix CSU Simona Halep

Meciul va avea loc duminică, 20 decembrie, de la ora 16:00, pe Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe.

duminică, 20 decembrie 2020

Mai mult
Liga Națională de Baschet Feminin, Etapa a VIII-a

Partida dintre Phoenix CSU Simona Halep și ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe  se va disputa sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 19:00, pe Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe.

sâmbătă, 19 decembrie 2020

Mai mult
FC Farul Constanța întâlnește AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

Derby-ul se va disputa sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11:00, pe stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța.

sâmbătă, 5 decembrie 2020

Mai mult
<< > >>
Număr de itemi pe pagină