Stiri - Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Repere arhitecturale române

vineri, 9 februarie 2024

Inapoi
daibau

Arhitectura orașului Constanța reflectă o istorie bogată și diversificată, cuprinzând influențe romane, bizantine, otomane și moderne.

Constanța găzduiește numeroase exemple de arhitectură Art Deco, cu clădiri elegante și detalii sofisticate. În centrul orașului, veți descoperi clădiri impresionante din perioada interbelică, evidențiind prosperitatea economică a acelei epoci. Zona veche a Constanței, cu străzi înguste și case tradiționale, oferă o incursiune în trecutul orașului.

Mai multe detalii inedite despre arhitectura Constanței, precum și câteva din cele mai interesante repere arhitecturale ale orașului nostru, puteți descoperi în articolul apărut în revista Daibau: https://www.daibau.ro/articol/1365/constanta_-_repere_arhitecturale_pe_malul_marii_negre

Daibau International a inclus orașul Constanța în proiectul "Repere arhitecturale române".

Daibau International este o platformă de construcții care conectează contractori cu investitori. În cadrul acesteia  există un magazin online dedicat arhitecturii.

Proiectul  "Repere arhitecturale române" lansat anul trecut, s-a dovedit a fi extrem de reușit în rândul municipalităților din România.