Stiri - Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Căței adorabili, copii fericiți

joi, 25 mai 2023

Inapoi
1 (1)

Copiii de la Scoala Gimnazială Nr. 43 „Ferdinand” au avut parte ieri de o experiență inedită la centrul de adopții pentru căței situat pe strada Răscoalei din 1907.

Reprezentanții municipalității și medicul veterinar al adăpostului public le-au oferit sfaturi importante despre îngrijirea animalelor de companie. Pe rând, copiii au putut să interacționeze cu Masha, o cătelusă adorabilă care așteaptă să facă dintr-un cămin.

Cei mici au dat dovadă de interes și curiozitate și au conștientizat faptul că doar împreună putem contribui la schimbarea vieții acestor animale, prin adopție și prin grija oferită de o familie responsabilă.

Adopția unui animal de companie reprezintă un angajament pe viată și trebuie să fie bine gândită, luând în calcul și responsabilitățile pe care și le asumă viitorii stăpâni pentru bunăstarea animalului.

Persoanele interesate să adopte căței sunt așteptate pe strada Răscoalei din 1907, nr.4 ( fostul sediu al Administrației Piețelor), de luni până vineri, între orele 10:00-14:00. Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.  

De asemenea, cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:

- luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

- joi - 09:30 - 17:30;

- sâmbătă și duminică – închis.