Stiri - Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Ciufi și Frumi au fost adoptați! ​

vineri, 3 februarie 2023

Inapoi
1 (1)

În cursul zilei de ieri, o doamnă de profesie medic din Constanța a decis să facă o faptă bună și să adopte doi căței din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța. Aceasta a sunat la adăpost pentru a solicita detalii despre cățeii găzduiți de municipalitatea constănțeană. După obținerea informațiilor de la personalul de specialitate, stăpâna a ajuns la adăpost pentru a-i lua pe Ciufi și Frumi acasă. Cățeii au plecat bucuroși și nerăbdători să-și cunoască noua familie.

Mulțumim constănțenilor că ne sprijină în demersurile privind adopția câinilor fără stăpân și i invităm să fie alături de noi în continuare în campania “Adoptă un cățel!” . Este nevoie de implicarea și sprijinul tututor. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate.

Condiții privind procedura adopției:

-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.

Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:

- luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

- joi - 09:30 - 17:30;

- sâmbătă și duminică – închis.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.