Stiri - Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Atenție, șoferi! Evitați să parcați pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între Pescărie și strada Soveja

miercuri, 24 mai 2023

Inapoi
bulevardul Mamaia (2)

Echipele Confort Urban vor interveni joi și vineri cu utilaje pentru așternerea asfaltului în parcările adiacente bulevardului Mamaia, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie și intersecția cu strada Zorelelor și strada Soveja, pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial joi, 25 mai și vineri, 26 mai, în intervalul orar 08:00-18:00. Autovehiculele care vor circula dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu, se vor deplasa pe o singură bandă de mers, acolo unde intervin utilajele de asfaltare a carosabilului.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Rugăm conducătorii și proprietarii autovehiculelor să elibereze parcările de pe acest tronson pentru a facilita accesul utilajelor.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.