Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Platformă de sesizări online

miercuri, 26 mai 2021

Inapoi

Timpul este resursa noastră cea mai prețioasă. Primăria Constanța înțelege importanța timpului dumneavoastră. De aceea, vă oferă o platformă online pentru depunerea de sesizari necesare interacțiunii cu administrația locală.

Din 26 mai, Primăria Constanța se va conecta cu locuitorii municipiului prin platforma PMC Online pentru Sesizari.

Accesați https://sesizari.primaria-constanta.ro , creați-vă cont de utilizator și puteți depune sesizări pe diverse domenii/categorii. Puteți atașa poze sau puteți specifica locația pe harta digitală.

După ce ați trimis sesizarea, veți primi un număr de ordine/asteptare de pe platforma pentru solicitarea dumneavoastră, care va fi analizata de un funcționar, iar după validarea acesteia veți primi numarul oficial de inregistrare al sesizarii în cadrul instituției; din acest moment, veți putea urmări oricând prin platforma de sesizari online stadiul soluționării sesizării dvs. Veți fi notificați printr-un email la rezolvarea acesteia și veți putea descărca răspunsul formulat de inspectorii din cadrul instituției.

Vă invităm să utilizați cu încredere serviciile electronice puse la dispoziția dvs de Primăria Municipiului Constanța. Viitorul este al instituțiilor care își simplifică activitatea proprie, simplificând astfel, cu ajutorul tehnologiei, viața celor care au nevoie de serviciile oferite.