Anunturi - Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Anunț RAJA - Lucrare programată în municipiul Constanța, marți - 06 februarie 2024

luni, 5 februarie 2024

Inapoi

Pentru executarea lucrărilor de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale din mun. Constanța, în cadrul contractului -“Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă – LOT 1, LOT 2, LOT 3”, echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile marți – 06 februarie 2024, în intervalul orar 08.30 – 16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
· perimetrul delimitat de străzile: Ion Roată – Poporului – Portiței – Dreptății – Ion Roată;
· zona cuprinsă de străzile: Caraiman - bd. 1 Mai Vechi – Pajurei – Caraiman, cu străzile adiacente: Dr. Nicolae Bagdazar, Plopilor, Iederii, Nehoiului, Ana Ipătescu, Ion Slavici, Gavril Muzicescu, Victor Babeș;
· consumatorii arondați punctelor termice 149 și 150.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.