Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

Copiii orfani se întâlnesc astăzi cu Moş Crăciun!

marți, 19 decembrie 2017 - miercuri, 20 decembrie 2017

Inapoi
mos craciun taramul magic constanta

Sărbătorile sunt cel mai bun prilej de a ne reîntoarce mai mult şi mai profund către ceilalţi, acum fiind şi momentul în care gesturile şi gândurile bune pot construi un timp al bucuriei pentru nevinovaţii părăsiţi de semeni şi lipsiţi de căldura unei familii. Astfel, Asociaţia Culturală Teatrelia și Primăria Municipiului Constanța vor oferi astăzi, pentru câteva ore, tuturor copiilor din centrele de plasament ale Constanţei puţin din magia Sărbătorilor de Iarnă. Aproape 250 de copii vor sosi, la ora 12.00, în Tărâmul Magic al Crăciunului, unde vor primi cadouri din partea lui Moş Crăciun, vor participa la spectacole şi la cursurile organizate special pentru ei în Atelierul de Jucării, Atelierul de Magie, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Căsuţa Hobbiţilor şi în Ambasada lui Moş Crăciun. Mulţumim Cora, Mega Image şi Carrefour pentru sprijinul acordat ca experienţa de astăzi să fie una de neuitat pentru copiii orfani!

De mâine, toţi constănţenii sunt aşteptaţi la Ambasada lui Moş Crăciun din Tărâmul Magic dacă vor să dăruiască micuţilor din centrele de plasament cadouri, pentru ca Sărbătorile să aibă aceeaşi culoare pentru toţi, aceea a bucuriei! Campania se va desfăşura până pe 14 ianuarie 2018, când darurile strânse vor fi donate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, în încercarea noastră de a transmite orfanilor gândurile noastre bune, ale tuturor, şi sentimentul că fac parte dintr-o familie, cea extinsă, a comunităţii de la malul mării.

În această seară, de la ora 18.00, la Festivalul Iernii 2017, vă aşteptăm la spectacolele de la scena Castelului Fermecat. Copiii vor putea trăi, alături de actorii trupei Sufleţel, o frumoasă „Fantezie de iarnă“, iar apoi micuţii care frecventează cursurile Palatului Copiilor Constanţa ne vor încânta cu minunatele sunete ale muzicii Sărbătorilor de Iarnă.

Festivalul Iernii 2017 - Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa, organizat de Asociația Culturală Teatrelia şi sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.