Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

România va face Curățenie Națională alături de Republica Moldova pe 24 septembrie

sâmbătă, 24 septembrie 2016 - sâmbătă, 24 septembrie 2016

Inapoi
voluntari curatenie

Let`s Do It, Romania! Pentru a cincea oară, românii vor ieși din nou la curățenie pe 24 septembrie. România va coordona și activitatea din Republica Moldova, care va organiza acțiunea în aceeași zi. 
"Sunt deja aproape 7 ani de când a luat naștere "Let`s Do It, Romania!”, evenimentul simbol al voluntariatului în țara noastră. Până acum, am reușit să mobilizăm la curățenie peste 1 200 000 de români pentru a schimba România în bine, dar și pentru a aduce în prim plan problema deșeurilor. Este un moment important, în care România trebuie să accelereze reforma în acest sens. Viziunea noastră este o Românie fără deșeuri, pe care o urmărim prin toate proiectele noastre." a declarat Andrei Coșuleanu, Director Executiv “Let`s Do It, Romania!“.
Anul acesta, înscrierea va fi realizată prin intermediul aplicației "Let`s Do It, Romania!". Voluntarii "Let`s Do It, Romania!" sunt invitați să descarce gratuit aplicația de mobil, disponibilă pentru IPhone, Android, și în varianta web. De asemenea, cu ajutorul aplicației, volutarii își poți face echipă și își poți alege mormanele pe care vor să le curețe în Ziua de Curățenie.