Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

Unitate pentru Constanța-târg de adopții canine

luni, 22 aprilie 2024

Inapoi

Vineri, 19 aprilie, în Parcul Tăbăcăriei din Constanța, s-au adunat mulți cetățeni ai urbei, inclusiv iubitori de animale de toate vârstele, pentru un eveniment plin de emoție și implicare.

Într-un gest de solidaritate cu cei șase patrupezi de la adăpost prezentați publicului, constănțenii s-au strâns cu mic, cu mare și au dorit să ofere mângâiere, pupici sau un cămin cald și multă iubire unui suflet nevinovat din adăpost. Atmosfera a fost una încântătoare, iar oamenii minunați ai Constanței au strigat cu voce tare "Unitate pentru Constanța".

Totodată, la târgul de adopții canine au fost organizate activități interactive, iar participanții la eveniment au răspuns apelului cățeilor din adăpostul public de animale abandonate din Constanța, invitându-i să facă parte din familiile lor.

De asemenea, prin intermediul reprezentanților Animal Society, parteneri în campania „Efort comun pentru un viitor mai bun”, vocea patrupezilor a fost cu siguranță auzită.

Trei căței din adăpostul public de animale abandonate din Constanța au găsit familii iubitoare și au fost adoptați în cadrul acestui eveniment plin de speranță și bucurie pentru toți cei implicați.

Evenimentul a fost organizat de Animal Society, Four Paws Internațional și cu sprijinul Primăriei municipiului Constanța.