Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

"Adoptă un cățel" – Salvează o viață din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța ​

miercuri, 24 aprilie 2024

Inapoi

Adopția unui cățel reprezintă un gest altruist care schimbă vieți în bine. Ne bucurăm să observăm că mulți locuitori din Constanța s-au implicat în această acțiune nobilă, adoptând căței din adăpostul public sau promovând adopțiile canine, contribuind astfel la bunăstarea și fericirea acestor necuvântătoare.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și vă încurajăm să continuați să susțineți campaniile de responsabilitate socială privind gestionarea animalelor fără stăpân și să luați în considerare adoptarea unui cățel. Pentru cei care deja au animale de companie, recomandăm sterilizarea sau menținerea lor într-un mediu sigur, pentru a preveni suprapopularea și suferința acestor suflete nevinovate.

La momentul actual, aproximativ 400 de căței așteaptă cu nerăbdare să fie adoptați de oameni frumoși și iubitori. Persoanele interesate sunt invitate să viziteze adăpostul în timpul programului de lucru, care este următorul: luni, marți, miercuri, și vineri între orele 10:00 și 14:00, joi între orele 09:30 și 17:30. Adăpostul public este închis în weekend, dar se asigură permanența pentru îngrijirea de specialitate a patrupedelor.

Toți cățeii sunt pregătiți pentru adopție și vor  fi dați spre adopție gratuită după ce au fost consultați de medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizită la adăpost, vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0733045213.

Numai împreună putem schimba în bine viețile acestor căței! Contribuiți și dumneavoastră la fericirea și bunăstarea acestor suflete nevinovate!