Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

Moment de reculegere în memoria polițistului local piteștean

miercuri, 22 noiembrie 2023

Inapoi

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța sunt alături de familia greu încercată în aceste clipe și de colegii de la Poliția Locală Pitești, îndurerați de pierderea unui om care a fost în slujba comunității timp de 16 ani. Polițistul local din Pitești a participat la sute de misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice.

 

Toţi cei care l-au cunoscut spun că era un om bun, gata oricând să dea o mână de ajutor şi care se implica necondiţionat în rezolvarea nu numai a problemelor de serviciu, dar şi în cele ale celor din jurul său.

 

Astăzi, polițiștii locali  constănțeni au păstrat un moment de reculegere. Oamenii legii i-au dus un ultim omagiu polistului local piteștean, care a fost un bun profesionist și care a căzut la datorie. Acesta a fost atacat cu agresivitate, în timpul serviciului, cu 15 minute înainte de a ieși din tură, în data de 4 noiembrie, de către un tânăr de 20 de ani, care deranja ordinea publică. În urma incidentului, polițistul local a ajuns în stare gravă la spital și s-a aflat în comă timp de două săptămâni.

 

Ne pare sincer rău să auzim despre pierderea tragică a polițistului local Condoruș Savaste. Transmitem condoleanțe familiei, colegilor și comunității afectate.

 

Sperăm ca memoria lui să rămână vie prin dedicarea sa în slujba comunității piteștene.

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!