Archive
  • Afiseaza filtre
    • Select Date:
    • Select Category:

News Details

Murphy și LuLu au fost adoptați!

Tuesday, 17 January 2023

Inapoi

În cursul zilei de ieri, la puțin timp după ce am prezentat pe pagina de facebook a adăpostului povestea lui Murphy, o familie din Constanța s-a decis să adopte cățelul. Oamenii au sunat la adăpost pentru a solicita detalii și pentru a-l rezerva. În câteva minute, stăpânii au ajuns la adăpost, unde au încheiat formalitățile. Murphy a plecat cu noua sa familie bucuros și nerăbdător să-si cunoască noua casă.

Tot ieri, a fost adoptat și Lulu, un cățel de 3 ani, jucăuș, prietenos și acum fericit că și-a găsit stăpâni iubitori.

Vă mulțumim că ne-ați sprijinit în demersurile noastre de a găsi un cămin acestor 2 căței și vă invităm să fiți alături în continuare de campania “Adoptă un cățel!”  Este nevoie de implicarea și sprijinul dumneavoastră. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate.

Condiții privind procedura adopției:

-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.

Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:

- luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

- joi - 09:30 - 17:30;

- sâmbătă și duminică – închis.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.