Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

În atenția beneficiarilor programului "Respect"

marți, 5 iulie 2016

Inapoi
Primăria municipiului Constanța anunță beneficiarii programului "RESPECT " că, începând cu 14 iunie, odată cu primirea pensiei, vor primi câte un plic care conține 4 tichete valorice, reprezentând tranșa a 4-a. 
Reamintim că valoarea unui tichet este de 10 lei, este valabil până la data de 31.12.2016 și se distribuie numai pe baza actului de identitate în original. 
Beneficiarii care nu vor fi găsiți la domiciliul, reședință sau adresa de corespondență declarată în cererea completată la înscrierea în Program, vor primi un aviz în care sunt înscrise adresa subunității de distribuire, intervalul orar și data până la care își pot ridica plicul cu tichete valorice. 
După această perioadă, plicurile cu tichete valorice pot fi ridicate de la sediul Direcției Asistență Persoane Vârstnice și Nevoiașe situat pe strada Unirii, nr. 104 (în spatele Căminului pentru Bătrâni). 
Lista cu magazinele la care se pot utiliza tichetele valorice poate fi consultată pe Facebook și la pavilioanele de vară pentru pensionari.