Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

Anunț consultare piață MC0009117 - Determinarea valorii estimate privind achiziția lucrărilor de închidere și conservare pentru pavilionul de vară pentru pensionari situat în Parc "Viitorului"

marți, 12 septembrie 2017

Inapoi

Obiect consultare: Determinarea valorii estimate privind achiziția lucrărilor de închidere și conservare pentru pavilionul de vară pentru pensionari situat în Parc "Viitorului".

Descriere consultare: Determinarea valorii estimate privind achiziția lucrărilor de închidere și conservare pentru pavilionul de vară pentru pensionari situat în Parc Viitorului, conform caietului de sarcini și listei de cantități atașate. Propunerile tehnice și financiare se vor transmite la adresa de email: achiztii@spas-ct.ro până în data de 15.09.2017.

Aspecte supuse consultării: Determinarea valorii estimate privind achiziția lucrărilor de închidere și conservare pentru pavilionul de vară pentru pensionari situat în Parc Viitorului, conform caietului de sarcini și listei de cantități atașate.

Data limita transmitere propuneri: 15.09.2017

Data limita consultare: 15.09.2017

Modalitate desfășurare: Propunerile tehnice și financiare se vor transmite la adresa de email: achiztii@spas-ct.ro până în data de 15.09.2017.


Caiet de sarcini

Lista cu cantități