Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

Anunț consultare piață MC0007399 - Determinarea valorii estimate a achiziției de cadouri anuale prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preșcolarii și școlarii din municipiul Constanța

miercuri, 28 iunie 2017

Inapoi

Obiect consultare: Determinarea valorii estimate a achiziției de cadouri anuale prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preșcolarii și școlarii din municipiul Constanța.

Descriere consultare: Achiziția cadourilor prilejuite de sărbătorile de iarnă constând în portocale, dulciuri, jucării și suc de fructe se realizează pentru un număr maxim de 31.500 de copii preșcolari și școlari din municipiul Constanța, conform specificațiilor și cerințelor din caietul de sarcini atașat prezentului anunț.

Aspecte supuse consultării: Determinarea valorii estimate a achiziției de cadouri anuale prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preșcolarii și școlarii din municipiul Constanța, conform specificațiilor și cerințelor din caietul de sarcini atașat prezentului anunț.

Data limita transmitere propuneri: 05.07.2017

Data limita consultare: 05.07.2017

Modalitate desfășurare: Ofertele se vor transmite la adresa de e-mail achizitii@spas-ct.ro, până la data de 05.07.2017, orele 16:00, adresa la care pot fi solicitate și eventuale informații suplimentare.


Caiet de sarcini