Anunțuri proiect

*Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"

Anunt organizare curs Ingrijitor batrani la domiciliu
Proiect „SSM@160 - Servicii sociale si socio-medicale pentru persoanele varstnice din municipiul Constanta”, SMIS 125595


Incepand cu data de 15.10.2021, Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta in calitate de Beneficiar in cadrul proiectului cu titlul „SSM@160 - Servicii sociale și socio-medicale pentru persoanele varstnice din municipiul Constanta”, va organiza GRATUIT sesiuni de formare profesionala în ocupatia de „Ingrijitor batrani la domiciliu”, pentru un numar de 32 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Cursul va avea o durata de pregatire de 360 de ore. Dupa sustinerea examenului, se elibereaza un certificat de calificare recunoscut la nivel naţional/european, emis de Ministerul Educatiei şi Ministerul Muncii şi Protectiei Sociale şi un Supliment Descriptiv la Certificatul de calificare (supliment ce cuprinde competentele dobandite in urma cursului).

Dupa absolvirea programului de formare profesionala, celor 32 de persoane calificate li se vor acorda subventie in valoare de 1.800 de lei/persoana si vor fi angajate in cadrul DGAS Constanta pe perioada determinata, in functia de Ingrijitor batrani la domiciliu.

Cursul  va include un modul de dezvoltare durabila, egalitate de sanse si participare civica, pentru a facilita contactul cursantilor cu activitatea de acordare a serviciilor la domiciliul persoanelor varstnice.

Persoanele interesate se pot adresa:

Expert Grup Tinta – Dragan Teodora
E-mail: teodoramaria.dragan@gmail.com
Telefon: 0787.821.046

Manager Proiect – Adamescu Cristina
E-mail: cristina.adamescu83@gmail.com
Telefon: 0766.333.705