Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

Adoptă un cățel!

vineri, 31 mai 2024

Inapoi

În Adăpostul public pentru animale abandonate din Constanța se află aproximativ 400 de câini, dintre care o mică parte sunt pui.

Instituționalizarea nu este soluția pentru câinii comunitari, chiar dacă aceștia beneficiază de protecția și îngrijirea personalului specializat. Cățeii au nevoie de un cămin și de o șansă la dragoste necondiționată, iar pentru asta este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor. Facem un apel către iubitorii de animale să adopte în mod responsabil un cățel.

Toate adopțiile sunt gratuite.

Persoanele care decid să facă acest pas trebuie să știe că adopția câinilor se realizează doar după respectarea mai multor condiții:

a) prezentarea unui act de deținere a spațiului care să demonstreze condițiile corespunzătoare de creștere și adăpostire a câinilor;

b) dovada resurselor materiale pentru creșterea și întreținerea câinilor;

c) acordul asociațiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adopției a mai mult de 2 câini.

Cățeii vor fi încredințați spre adopție numai după ce au fost consultați de către medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare.

Prin adoptarea unui câine, salvați o viață. În cazul în care vă decideți să faceți acest gest minunat, vă așteptăm la Adăpostul public pentru animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori nr.11.

Program cu publicul:

Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00-14:00;

Joi 9:30 – 17:30.

Pentru mai multe detalii despre adopție, puteți contacta personalul specializat la numărul de telefon: 0733045213.

Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!