Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

MORE - Optimizarea multi-modală a spațiului drumului în Europa

luni, 10 august 2020

Inapoi

Municipiul Constanța alături de orașele Budapesta (Ungaria), Lisabona (Portugalia), Londra (Marea Britanie) și Malmo (Suedia) implementează proiectul MORE - Optimizarea multi-modală a spațiului drumului în Europa.

MORE este un proiect finanțat prin programul Orizont 2020 care urmărește identificarea de noi concepte, instrumente și procese pentru planificarea, proiectarea și operarea spațiului drumului pe coridoarele care fac parte din rețeaua internațională de drumuri TEN-T.

Bulevardul I.C. Brătianu reprezintă principala arteră de legătură a municipiului Constanța la rețeaua de drumuri TEN-T, fiind parte a coridorului Rin - Dunăre. Astfel, în contextul proiectului MORE, Primăria municipiului Constanța a demarat prezenta consultare cu scopul de a identifica principalele probleme întâmpinate de către utilizatorii drumului pe Bulevardul I.C. Brătianu.

În acest sens, vă rugăm să vă exprimați punctul dumneavoastră de vedere legat de problemele pe care le întâmpinați pe Bulevardul I.C. Brătianu folosind următorul link: https://www.moreconsultation.eu/constanta