Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

ÎMPREUNĂ CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ PENTRU UN ORAȘ MAI FRUMOS!

miercuri, 12 aprilie 2017

Inapoi

În luna aprilie, Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Gospodărire Comunală, cu Serviciile desemnate (Administrare Spații Verzi, respectiv Igienă Publică) și Regiile/Societățile coordonate/subordonate, reiau campania de curățenie generală pentru primăvara 2017.
Te invităm alături de noi echipat cu energie, dar mai ales cu respect față de orașul tău, la cea de-a doua ediție "Curățăm Constanța noastră", cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul nostru.
Se vor organiza mai multe activități de conștientizare și educație non-formală, precum și acțiuni de ecologizare și igienizare a parcurilor și a altor zone selectate.
Voluntarii vor primi saci, mănuși, apă și alte unelte pentru a facilita procesul de igienizare.
Detaliile campaniei se regăsesc pe pagina dedicată www.curatamconstantanoastra.ro. Invităm orice persoană interesată să trimită pe adresa curatamconstantanoastra@gmail.com imagini care surprind atât munca depusă, cât și problemele dorite a fi semnalate.
Mulțumim tuturor participanților pentru ajutorul acordat în edițiile anterioare, amintind că orice contribuție din partea societății civile, a mediului academic sau de afaceri, este binevenită și apreciată în continuare. 
Prin aportul fiecăruia dintre noi ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos.

Vă așteptăm!