Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

În atenția operatorilor economici

vineri, 2 martie 2018

Inapoi

Operatorii economici care au desfășurat în sezonul estival 2017 activități  de comerț de întâmpinare - terase de alimentație publică, pe domeniul public al municipiului Constanța, în fața unităților proprii, fără a deține autorizație de funcționare pentru desfășurarea de activități economice cu caracter temporar în zone publice sau cu acces public, conform verificărilor și raportărilor efectuate de Direcția Poliția Locală datorează Primăriei municipiului Constanța taxa de ocupare a domeniului public conform activităților desfășurate și neautorizate. Sumele datorate cu titlu de taxă și majorările de întârziere sunt stabilite prin deciziile de impunere emise de Serviciul autorizare operatori economici din cadrul Primăriei municipiului Constanța.

Plata pentru taxa de amplasament se poate efectua la casieriile Primăriei municipiului Constanța, agențiile SPIT Constanța sau în următorul cont: RO 39TREZ23121160250XXXXX, CIF Primăria municipiului Constanța 4785631.

Dovada plății se va face la birourile din cadrul Centrului de Informare pentru Cetațeni, sau on-line, pe adresa de e-mail agenți.economici@primaria-constanta.ro .

În caz de neplată, recuperarea taxelor restante se va face prin Serviciul public de impozite și taxe Constanța.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la nr. de telefon 0241488136 /
0241488192.