Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Reluare licitaţie publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente

vineri, 6 iulie 2018

Inapoi

Reluare licitaţie publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente rămase în Constanța și stațiunea Mamaia, pentru desfășurarea de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2018

Primăria Municipiului Constanţa organizează în data de 20.07.2018, la sediul din bd. Tomis nr. 51, reluarea licitaţiilor publice deschise în vederea atribuirii de amplasamente neadjudecate pentru desfășurarea de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2018, astfel:

În Constanța, pentru:
- închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi simple cu pedale), ora 09:00;
comercializare înghetată (tonetă), ora 10:00;
producere și comercializare sucuri naturale, pop-corn, vată de zahăr, sandwich-uri (utilaj specializat – vehicul/aparat), ora 11:00.

În stațiunea Mamaia, pentru:
- comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, ora 12:00;
închiriere echipament sportiv (karturi simple cu pedale), ora 13:00;
- comercializare articole hand made (lucrate manual) și cadouri estivale cu articole promoționale pentru municipiul Constanța, Stațiunea Mamaia și Sat Vacanță, ora 14:00;
producere și comercializare înghețată (utilaj specializat - vehicul), ora 15:00;

Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Preţul minim de pornire al licitației publice deschisă, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată.

Documentele licitației se pot procura începând cu data de 13.07.2018, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 18.07.2018, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I.  Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall,  bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I.