Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a

marți, 2 august 2022

Inapoi
1 mic

 „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a

„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a, este un Proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 132712/27.06.2022.

Proiectul „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a, este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Proiectul include programe artistice, ce au ca scop delectarea cetățenilor de toate vârstele, creșterea nivelului cultural și încurajarea societății de a participa la  evenimente artistice care, de cele mai multe ori, facilitează comunicarea și creează o atmosferă inedită, plăcută care aduce la suprafață partea sensibilă a fiecărui om.

„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” este prezent și în acest an, ajungând la a IV-a ediție, având un mare succes de fiecare dată, datorită programelor complexe, dinamica spectacolelor, și, nu în ultimul rând, publicului iubitor de artă și pasionat de aceste evenimente ce implică emoții care ajung cu ușurință prin intermediul spectacolelor de teatru și de muzică.

Anul acesta, proiectul se desfășoară în perioada 05-21 August 2022, începând cu orele 21:00,  în Parcul Tăbăcărie-Amfiteatru, Constanța. Intrarea este liberă!

-  În data de 05.08.2022, FF Theatre din București vă prezintă spectacolul „Killer Joe”, un spectacol de teatru imprevizibil, cu o poveste reală și plină de suspans, despre ce sunt în stare să facă oamenii atunci când ajung la disperare.

- În data de 06.08.2022, veți avea ocazia să asistați la un spectacol de Stand-up Comedy cu artiști cunoscuți din București, spectacol la care veți râde copios, până la lacrimi.

- În data de 07.08.2022, veți asista la un spectacol de teatru din București, intitulat „Fata din curcubeu”, spectacol de mare success, un One-woman Show care te face să râzi și să plângi pe măsură ce îți dezvăluie povestea.

- În data de 11.08.2022, veți avea ocazia să vă delectați la un Concert de muzică ușoară, o seară relaxantă în care vă puteți bucura de frumusețea acestui gen de muzică, pe gustul tuturor, care transmite emoții profunde și trezește amintiri plăcute.

- În data de 12.08.2022, Teatrul Roșu din București vă prezintă spectacolul de teatru „Un bărbat și mai multe femei”, o comedie în care este implicat un soț a cărui lume va fi întoarsă pe dos din cauza a 8 femei.

- În data de 13.08.2022, sunteți invitați la un Concert  Marius Mihalache. Un concert care, de fiecare dată, reușește să creeze o atmosferă de neuitat și ajunge la inimile oamenilor datorită sensibilității pe care o transmite prin cântece, prin atitudine, și prin bucuria de a cânta.

- În data de 14.08.2022, FF Theatre din București vă prezintă spectacolul „Ultima noapte în Paradis”, o comedie spumoasă, care ne arată că viața poate să fie un mister, o aventură continuă și ne învață că totul depinde de felul în care alegem să trăim.

- În data de 18.08.2022, are loc spectacolul de teatru „Niște fete”, din Constanța. Este o comedie amară despre destinele a cinci femei de vârste și din locuri diferite, legate de un bărbat, un fost macho, aflat în curs de reabilitare, care le-a marcat viețile.

- În data de 19.08.2022, sunteți așteptați la un spectacol de muzică și poezie din Constanța, intitulat „Un suflet cât o mie”.

- În data de 20.08.2022, studenții Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța prezintă spectacolul de teatru „Bădăranii”, o comedie clasică în trei acte. Este un spectacol în care trei bărbați își deranjează nevestele cu toanele lor, doar că, la fel ca în viața reală, soțiile acționează după cum vor ele, și, mai mult decât atât, îi transformă pe bădărani în oameni cumsecade și liniștiți.

- În data de 21.08.2022, are loc spectacolul de teatru „Nu avem timp”, din Constanța, un spectacol de comedie ce prezintă nevoia de a iubi și de a fi iubit, un sentiment care se manifestă diferit la fiecare om în parte și care se regăsește în fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu.

Valoarea totală a proiectului este de 330.000 LEI.