Stiri - Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Trecere de pietoni cu scuar pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Eduard Caudella

miercuri, 10 iulie 2024

Inapoi
1 (2)

Primăria Municipiului Constanța implementează măsuri menite să crească gradul de siguranță a participanților la trafic și care pot să scadă riscul producerii accidentelor rutiere în zonele cele mai aglomerate din municipiu. Astfel, în urma sesizărilor venite din partea locuitorilor din zonă, administrația publică locală a luat hotărârea ca prin Confort Urban să amenajeze un scuar la trecerea de pietoni situată pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Eduard Caudella.
Trecerea de pietoni a fost marcată și semnalizată corespunzător. În zona axului drumului a fost construit un scuar și a fost amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. De asemenea, suprafața pietonală a fost delimitată prin montarea de borduri.
Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.
Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!