Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie, scenă pentru spectacole în aer liber

miercuri, 1 martie 2017 - miercuri, 15 martie 2017

Inapoi
Afis PRIMAVARA ARTELOR 2017

„Primăvara artelor“, proiectul iniţiat în 2008 de către Facultatea de Arte a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, debutează, în acest an, pe 1 Martie! Maratonul de evenimente artistice se va desfăşura într-un spaţiu creat special pentru adolescenţi şi tineri, în aer liber, pe malul Lacului Tăbăcărie, în apropiere de Ţara Piticilor. Aici, ei vor regăsi coordonatele spaţiilor lor preferate, fie că vorbim de concerte de muzică de toate genurile, expoziţii, sporturi, extreme sau nu, cafenele, ateliere în care pot realiza obiecte de artă plastică sau pot crea în dimensiunea eco, produse unice, handmade. Acest spaţiu, atât de necesar, în chiar inima verde a oraşului, se intitulează „Grădina artelor“ şi va găzdui, până pe 15 martie, în fiecare zi, concerte, spectacole de teatru, expoziţii, instalaţii urbane, happening-uri şi workshop-uri, organizate de către studenţi şi masteranzi de la toate specializările Facultăţii de Arte, alături de profesori coordonatori. Cum anul trecut conceptul-cheie al evenimentului a fost „Artele coboară în stradă“ şi ele au mereu nevoie de spaţii noi, neconvenţionale, de această dată Artele ajung în Parcul Tăbăcărie.
 
Vă aşteptăm în „Grădina artelor“ pentru experienţe autentice într-un loc feeric, plin de energie şi spirit artistic. Scena este deschisă tuturor elevilor, liceenilor şi studenţilor talentaţi, care vor să performeze în faţa publicului. Ne puteţi scrie pe pagina noastră de Facebook, Gradina Artelor, şi vom include momentele voastre în programul „Primăverii artelor“. Acest spaţiu vă aparţine, transformaţi-l în studioul vostru de creaţie!
Evenimentul este susţinut de Primăria Municipiului Constanţa şi Asociaţia Culturală Mişcarea Teatrală pentru Educaţia Tineretului.