Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

Surprize cinematografice la început de an

sâmbătă, 11 ianuarie 2020 - duminică, 12 ianuarie 2020

Inapoi
Printesa, Condurii Rosii si cei 7 pitici

La finalul vacanței de iarnă, filmul de animație „Prințesa, „Condurii Roșii” și cei 7 pitici” poate fi vizionat în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 12:00. Șapte prinți care au fost transformați printr-o vrajă în șapte pitici sunt în căutarea unei perechi de conduri roșii fermecați care au puterea de a-i face înapoi cum erau. Dar aceștia aparțin unei fete care nu-și cedează condurii cu una, cu două, căci are și ea nevoie de ajutor din partea celor șapte prinți. În distribuție: Chloë Grace Moretz, Sam Claflin, Gina Gershon, Patrick Warburton, Jim Rash.

Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.

De la ora 15:00, sunteți invitați la avanpremiera producției „Dolittle”, în regia lui Stephen Gaghan. Excentricul dr. John Dolittle(Downney), un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană, pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică pentru a căuta leacul care o va vindeca pe tânăra regină Victoria(Jessie Buckley). Pe măsură ce va fi nevoit să-și croiască drum printre creaturi nemaivăzute ochiului uman, doctorul își va regăsi pe drum curajul. Cu: Tom Holland, Robert Downey Jr., Emma Thompson, Rami Malek, Michael Sheen.

Preț bilet: 20 lei întreg, 5 lei copii/elevi/studenți, 10 lei pensionari.

De la ora 17:30, Rose Byrne și Tiffany Haddish sunt protagonistele comediei  regizate de Miguel Arteta „Like a Boss”, în care cele două, prietene de-o viață, au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă își dorește doar bani și o viață de răsfăț. Prietenia dintre două firi complet opuse va fi pusă la grele încercări, când firma începe să piardă bani iar cele două caută o soluție pentru a ieși din impas.

Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.

„Star Wars: Skywalker-Ascensiunea” revine în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 20:00. Supraviețuitorii rezistenței înfruntă încă o dată forța militară a Primului Ordin în acest ultim capitol din saga lui Skywalker. În distribuție: Adam Driver, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Keri Russell, Mark Hamill, Oscar Isaac.

Proiecția va fi putea fi vizionată și duminică, 12 ianuarie, de la ora 20:00.

Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.

Duminică, 12 ianuarie, de la ora 12:00, comedia animată „Spioni deghizați”  vă introduce în lumea fascinantă a spionajului. Super spionul Lance Sterling (Will Smith) și omul de știință Walter Beckett (Tom Holland) sunt caractere total opuse care trebuie să învețe să lucreze ca o echipă. Când evenimentele iau o întorsătură neașteptată, Walter și Lance trebuie să se bazeze dintr-o dată unul pe celălalt, în misiunea de a salva lumea. Distribuția îi aduce laolaltă pe: Karen Gillan, Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones și Ben Mendelsohn.

Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.

De la ora 15:00, „Cats” aduce o nou viziune asupra musicalului-cult. Tom Hooper, regizor câștigător de Oscar transformă muzicalul lui Andrew Lloyd Webber într-un eveniment cinematografic fără precedent. Este vorba despre o producție care beneficiază de un decor spectaculos, tehnologie de ultimă oră și stiluri de dans care variază de la baletul clasic la cel contemporan, de la hip-hop la jazz, de la street dance la step.

„Cats” îi are în distribuție pe James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson, și marchează debutul în film pentru Francesca Hayward, prim-balerină la Baletul Regal britanic.

Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.

Pelicula „Jumanji: Nivelul următor” (regia Jake Kasdan) va fi proiectată duminică, 12 ianuarie, de la ora 17:30. Filmul redă povestea jucătorilor care trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume. În distribuție: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Kevin Hart, Awkwafina, Jack Black, Danny DeVito.

Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.

Informațiile legate de programul de vânzare al biletelor sunt disponibile pe site-ul oficial http://www.cmeptjc.ro/, pe pagina de Facebook sau direct la casieria centrului, din bulevardul Ferdinand, nr. 56 (fostul Cinema Republica).