Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

Hai la joacă cu Trupa Zbumzzi!

marți, 9 august 2022 - joi, 25 august 2022

Inapoi
thumbnail_Vacanta de vara cu Zbumzzi

Vă invităm și în această vară la o porție zdravănă de distracție alături de Trupa Zbumzzi, pentru că „Vacanța de vară cu Zbumzzi” este minunată!

Proiectul „Vacanța de vară cu Zbumzzi” este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din ConstanțaFacultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Vacanța de vară cu Zbumzzi” se desfășoară în perioada 09-25 August 2022, în zilele de marțimiercuri și joi, între orele 16:00-18:00, și 19:00-20:00, în Parcul Arheologic, de lângă Primăria Municipiului Constanța.

Programul este organizat după cum urmează:

- În zilele de MARȚI: începând cu orele 16:00, copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu Trupa Zbumzzi pentru evenimentul intitulat Ziua Culorilor, un eveniment ce implică participarea, pe echipe, la jocuri pentru copii și tineret, cu scopul de a descoperi culorile.

- În zilele de MIERCURI: începând cu orele 16:00, copiii se vor întâlni cu Trupa Zbumzzi, pentru evenimentul intitulat Magia copilăriei, eveniment ce presupune participarea la jocurile copilăriei, jocuri binecunoscute de către toți, și cu un farmec aparte, ce necesită muncă în echipă și pasiune.

- În zilele de JOI: începând cu orele 16:00, copiii se vor întâlni cu Trupa Zbumzzi la evenimentul intitulat Liber la vacanță, un eveniment ce implică jocuri, activități sportive și antrenante, și exersarea creativității, pe baza unui concurs.

Trupa Zbumzzi va organiza în zilele de MARȚIMIERCURI și JOI, începând cu orele 19:00, spectacole de teatru pentru copii, după cum urmează:

- MARȚI (9, 16); JOI (25): spectacol de teatru, intitulat HAI HUI ÎN ȚARA ZBUMZZI .- MIERCURI (10, 17, 24): spectacol teatru de păpuși, intitulat CEI TREI PURCELUȘI

- JOI (11, 18); MARȚI (23) : spectacol teatru de păpuși, intitulat SCUFIȚA ROȘIE

Accesul și participarea la proiectul Vacanța de vară cu Zbumzzi sunt gratuite.

Valoarea totală a proiectului este de: 215.000 LEI