Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

Concert caritabil Ducu Bertzi &Friends - „Music for Autism“

sâmbătă, 27 ianuarie 2018 - sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Inapoi
ducu bertzi 27 ian 2018 - 1 (1)

Iubitorii muzicii folk sunt rugaţi să nu lipsească la concertul caritabil susţinut de Ducu Bertzi &Friends (Irina Furdui - vioară, Constantin Neculae - chitară,Tavi Iacob - clape), sâmbătă 27 ianuarie 2018, orele 21.30, în Club Phoenix Constanţa. Promitem că va fi o seară plină de muzică bună, melodii care ne vin în minte la tot pasul,care vă vor răpi un zâmbet, o să cântaţi si o să deveniţă melancolici. 
Ducu Bertzi este un folkist român. În paralel cu școala generală, a studiat opt ani chitara la școala de muzică din Sighet. Din clasa a noua, împreună cu un grup de prieteni, a înființat grupul Mi bemol rock. Albume: Dor de ducă, Sufletul meu, Seară de Crăciun, Poveste de iarnă, Cântece Din Maramureș, Colinde, colinde, etc.
 
Concertul din 27 ianuarie 2018 va veni în sprijinul campaniei "Music for Autism". Campania "Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de cinci ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. 
 
Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate. Scopul campaniei "Music for Autism" este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor. 
 
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: „autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”. 
 
Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/
 
Rezervări: 0730 617 787