Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

Ce evenimente ne așteaptă în acest weekend

vineri, 14 februarie 2020 - duminică, 16 februarie 2020

Inapoi
Barza domnului ministru

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța

Evenimentul „Folk de colecție” aduce în prim plan trei nume sonore ale muzicii folk care vor evolua pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, vineri, 14 februarie, începând cu ora 19:00.

Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu invită publicul  „La un ceai”, într-o „Noapte fără anotimp”, să-i ofere o ”Floare de colţ”.

Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 19:00, sunteți invitați la comedia „Barza domnului ministru!”, o producție a Teatrului Principal. În regia lui Lucian Iancu, piesa reprezintă una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez.  Alături de Adriana Trandafir, pe scenă vor urca actorii: Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi și Doina Teodoru.

Organizatorii propun un spectacol viu, plin de energie și voie bună, la care actorii și regizorul vă invită să râdeți și să vă simțiți bine.

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Duminică, 16 februarie, de la ora 18:30 va fi pus în scenă spectacolul de operă „Traviata” a cărui muzică a fost compusă de Giuseppe Verdi.

Regia artistică este semnată de Anghel I. Arbore iar scenografia, de Cătălin I. Arbore. Corpul de soliști este format din: Laura Basarabeanu, Doru Iftene, Vasile Chișiu, Stela Sîrbu, Mădălin Băldău, Bogdan Ocheșel, Adrian Pîrlea, Constantin Acsinte, Ionela Duma și Adrian Bădilă. Conducerea muzicală este asigurată de Gheorghe Stanciu.