Primaria Municipiului Constanta
bd. Tomis nr.51, cod 900725
telefon: 0241488100, fax: 0241488195, 0241488101 , email: primarie@primaria-constanta.ro
Acasa Harta orasului Video Constanta Video Mamaia Album foto Persoane de contact
cautare avansata...
 
Anunt important pentru reprezentantii asociatiilor de locatari/proprietari

Incepand de luni, 22.12.2014 si pana cel tarziu joi, 30.12.2014 (cu exceptia zilelor libere), reprezentantii asociatiilor de locatari/proprietari pot solicita borderourile cu beneficiarii ajutoarelor de incalzire, fie de la adresa de email ajutoareincalzire@primaria-constanta.ro, fie de la sediul Primariei de pe strada Ecaterina Varga nr. 25 - 27.

Rugam administratorii asociatiilor de proprietari sa verifice daca toti solicitantii de ajutor de incalzire figureaza in borderou si daca numarul de camere si numarul de persoane corespunde realitatii.

De asemenea, administratorii sunt obligati SA AFISEZE LA LOC VIZIBIL aceste borderouri dand posibilitatea tuturor solicitantilor sa verifice daca au fost incadrati in transa corecta de venit conform datelor completate in cerere si actelor depuse la dosar.

Asteptam eventualele sesizari legate de erori de operare sau neconcordante cu datele din dosar pana cel tarziu la data de 06.01.2015.
Reclamatiile ulterioare acestei date nu vor mai fi luate in considerare pentru luna decembrie 2014!

Cetatenii care nu au reusit sa-si depuna cererea pentru ajutor de incalzire in cursul lunii decembrie pot face acest lucru incepand cu data de 05.01.2015, pentru a putea beneficia de ajutor incepand cu luna ianuarie 2015, termenul limita de depunere fiind pana la data de 20.01.2015 inclusiv .
De interes
Eveniment organizat cu ocazia lansarii oficiala a proiectului "MASURI INTEGRATE PENTRU EGALITATE DE SANSE"
Eveniment organizat cu ocazia lansarii oficiala a proiectului "MASURI INTEGRATE PENTRU EGALITATE DE SANSE" SMIS 50944
descarca invitatie
Scrisoarea primarului catre constanteni aprilie 2014
Avand in vedere hotararea consliului local nr. 84/2014 prin care s-a dispus consultarea locuitorilor municipiului Constanta, primarul municipiului Radu Stefan Mazare a adresat o scrisoare catre constanteni solicitand punctul lor de vedere cu privire la preluarea in administrarea consiliului local a unui nou procent de actiuni, respectiv 13% din Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta.
click pentru a descarca scrisoarea
Proiectul de hotarare privind bugetul municipal pe anul 2014
Incepand cu data de 10.01.2014 se poate vizualiza 'Proiectul de hotarare privind bugetul municipal pe anul 2014'
click aici pentru a descarca proiectul
Ultimele stiri
Anunt important referitor la activitatea de relatii cu publicul a Primariei Municipiului Constanta
Avand in vedere faptul ca, incepand de joi, 18 decembrie (de la ora 16:00), si pana vineri, 19 decembrie (inclusiv), atat Centrul de Informare Cetateni, cat si Serviciul Public  Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor se muta de la actuala locatie, de la City Park Mall, Sky Level, in alta locatie, tot la City Park Mall, Sky Level (in capatul scarilor rulante), va aducem la cunostinta ca vineri, 19 decembrie, activitatea de relatii cu publicul a celor doua servicii mentionate se va desfasura la sediul nostru de pe strada Ecaterina Varga nr. 25-27, iar de luni, 22 decembrie, vom reincepe activitatea la noua locatie de la City Park Mall. Va multumim pentru intelegere
O noua sedinta a Consiliului Local
In conformitate cu prevederile art. 39 alin. (1) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publica locala, republicata, cu modificarile şi completarile ulterioare, se convoaca Consiliul local al municipiului Constanta in sedinta ordinara, joi, 18 decembrie 2014, ora 12:00, in sala "Remus Opreanu" a Consiliului Judetean Constanta.
click pentru a descarca convocatorul
Anunt important pentru utilizatorii facebook
In urma anuntului facut de domnul Primar Radu Stefan Mazare privitor la deschiderea unei pagini de Facebook, deja au aparut diferite pagini care folosesc fraudulos si fara acordul nostru titulatura de pagina de Facebook a Primariei Municipiului Constanta - pagina oficiala.

Drept urmare, dorim sa va aducem la cunostinta ca adresa oficiala de Facebook a Primariei Municipiului Constanta este www.facebook.com/PrimariaConstanta (momentan este in constructie).

Orice alta pagina care foloseste numele institutiei va fi raportata la Facebook.

In momentul lansarii oficiale a paginii Primariei Municipiului Constanta, vom folosi canalele oficiale de comunicare din presa si media.

Multumim!
Ultimele comunicate de presa
Restaurarea si Reamenajarea Promenadei si a spatiilor verzi din Zona Vraja Marii – Cazino – Port Tomis

Vineri, 26 octombrie 2012, au fost demarate lucrarile de restaurare si reabilitare a promenadei si a spatiilor verzi din zona Vraja Marii-Cazino-Port Tomis.

click aici pentru a descarca comunicatul de presa
  • Pentru sesizari telefonice sunati la 0241 550055 sau scrieti pe aceasta adresa de e-mail. Biroul Dispecerat va sta la dispozitie non-stop!
  • Daca ai fotografii ale orasului de alta data, si vrei sa contribui la completarea albumului foto, scrie-ne pe adresa primarie@primaria-constanta.ro
    
Romana English
  • Anunt important pentru reprezentantii asociatiilor de locatari/proprietari ***
  • Anunt important referitor la activitatea de relatii cu publicul a Primariei Municipiului Constanta ***
  • O noua sedinta a Consiliului Local - click pentru a descarca convocatorul ***
  • Anunt important pentru utilizatorii facebook ***
  • Anunt important pentru reprezentantii asociatiilor de locatari/proprietari ***
    
Descrierea site-ului Specificatii tehnice Harta site-ului
data ultimei actualizari a paginii curente: 24/02/2014
nr. vizite: 1609313
Copyright © Primaria Municipiului Constanta
marţi, 23 decembrie 2014